Kerstcadeau

Er zijn geen producten in deze categorie.


Kerstcadeau

Het is elk jaar weer de grote vraag: ‘Wat doen we met de kerst?’ 

Wordt het dit jaar een kerstcadeau, wordt het een standaard kerstpakket of kiest u liever voor een origineel samengesteld kerstpakket. Originele kerstcadeaus doen het altijd goed. Er is geen onderzoek nodig om te weten dat een kerstcadeau erg gewaardeerd wordt door uw personeelsleden. Of het nou gaat om een bedrijf van 2000 man of een  tandartsassistente die al 18 jaar trouwe dienst heeft bewezen. Een kerstcadeau staat voor een compliment, voor een waardering en voor een dank aan de bewezen diensten. Een origineel kerstcadeau vinden kan best lastig zijn temeer omdat wat u zelf leuk vindt niet per definitie ook leuk gevonden zal worden door de ontvanger. Het is in het algemeen beter voor een duurzaam artikel te kiezen waar de ontvanger in praktijk iets mee kan.
 

Originele kerstcadeaus

Heeft u bijvoorbeeld, ik noem maar wat, een trendy bedrijf een vegan restaurant of een theater. Juist voor deze groep creatievelingen is het not done om met een gewoon kerstpakket of simpel kerstkado aan te komen. Uw personeel is origineel, creatief en buitensporig, zij kunnen wel wat, van u als werkgever, verwachten. Tussen onze kerstpakketten en originele kerstcadeaus is er een ruime keuze om uw personeelsleden flink te verrassen voor de kerst. U kunt kiezen voor een pakket met alleen etenswaren, een gecombineerd pakket met etenswaren en een duurzaam artikel of een pakket met alleen duurzame non-food artikelen.

Een voorbeeld van een duurzaam artikel is bijvoorbeeld een rugzak. Dit is  een populaire artikel waar vrijwel iedereen wel wat aan heeft. En elke keer dat uw personeelslid of relatie de rugzak weer gebruikt komt uw bedrijf weer terug in de herinnering van de gebruiker.  

 

Kerstkado of kerstcadeau

Schrijf je nou kerstkado of kerstcadeau? Kan allebei. Het gaat er niet om hoe je het schrijft, het gaat erom wat het is. Neemt u rustig de tijd om te kijken op onze site en vergelijk. Onze aanbieders zijn uniek, ze zijn speels maar ook serieus. Maak de juiste keuze voor u personeelsleden. De kerst van dit jaar komt nooit meer terug. Dus laat het een bijzondere zijn.